6 oua
140 g zahar
140 g nuci date prin masina de cafea
2 linguri cacao
3 linguri faina ½ lingurite praf de copt
Crema:
140 g zahar
140 g nuci date prin masina de cafea
2 linguri cacao
3 linguri faina ½ lingurite praf de copt
Crema:
250 g unt
250 g zahar pudra
2-3 lingurite ness sau cappuccino
1 galbenus de ou
70 g nuci taiate marunt
Glazura:
250 g zahar pudra
2-3 lingurite ness sau cappuccino
1 galbenus de ou
70 g nuci taiate marunt
Glazura:
6 linguri de lapte
200 g zahar
3 linguri cacao
100 g unt
Pregatire blat:
200 g zahar
3 linguri cacao
100 g unt
Pregatire blat:
Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare. Se aduga la compozitie si nucile date prin masina, cacaoa, cele 3 linguri de faina si praful de copt cernute prin sita. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina sau hartie de copt , se toarna compozitia si se da la cuptor circa 40 minute.
Pregatire crema:
Pregatire crema:
Se freaca untul la temperatura camerei cu zaharul pudra si nessul dizolvat in putina apa. Se adauga galbenusul si nucile taiate marunt. Scoti blatul din cuptor il lasi sa se raceasca si apoi intinzi crema peste el.
Pregatire glazura:
Pregatire glazura:
Fierbi laptele cu 200 g zahar si cu cele 3 linguri de cacao pana la ingrosare.
Se lasa crema la racit apoi se adauga 100 g unt. Se intinde glazura peste crema. Se da la rece cateva ore apoi se taie.
Se lasa crema la racit apoi se adauga 100 g unt. Se intinde glazura peste crema. Se da la rece cateva ore apoi se taie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu