Ingrediente:
1 piept maricel de pui
mustar
castraveti murati
gogosari acri sau ardei gras rosu
cascaval
carnaciori mici sau sunca
morcov sotat sau fiert
sare, piper dupa gust
scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
Preparare:
Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam.Se fixeaza rulada cu scobitori multe. Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Eu mai folosesc omleta , mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim. Se poate servi atat rece cat si calda.
Un comentariu:
Waw ce fain arata rulada asta !Minunat....
Ti-am admirat si masa de Paste si mi-a placut foarte mult !
Incerc si eu sa-mi fac un blogut...dar merge foarte incet....nu-mi mai ajunge timpul....
Felicitari Simona !
Trimiteți un comentariu