Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 martie 2010

Rulouri din dovlecei cu sunca si cascaval







Ingrediente:

1 dovlecel
50 g sunca
50 g cascaval
boia
piper
grisine
sos de usturoi cu iaurt sau maioneza

Mod de preparare:

Se curata dovlecelul de coaja, se taie felii foarte subtiri pe lung, se sareaza putin si se pune la scurs pe un prosop de bucatarie circa 20 minute. Se scurg, se sterg de apa si se aseaza pe fiecare cate o felie subtire de cascaval si una de sunca. Se pipereaza, se pune putina boia si daca e cazul putina sare. Peste ele se aseaza o bucata mai mica de grisina si se ruleaza fixand-o cu scobitori. Se prajeste in ulei incins (sau cine doreste le poate pune pe grill) si apoi se pun la scurs pe servetele. Sosul se face din usturoi pisat amestecat cu putina boia si cateva linguri de iaurt sau maioneza. Rulourile se servesc cu sosul de usturoi.

Niciun comentariu: