Ingrediente pentru 2 persoane:
150 g surimi
3 oua
½ cutie de porumb
2 linguri de maioneza
Sucul unei lamai potrivite
Un praf de sare
Putin piper alb
Mod de preparare:
Se pun ouale la fiert in apa cu putina sare pentru aproximativ 5-6 minute. Se pun sub jet de apa rece si se lasa la racit. Se decojesc ouale si se taie cubulete mai mici. Bastoanele de surimi se lasa la dezghetat din timp in frigider. Cand sunt complet dezghetate se taie cuburi potrivite si se amesteca impreuna cu ouale taiate cuburi si boabele de porumb. Se adauga sare, piper, iar maioneza si zeama de lamaie se pun cate putin, se gusta si apoi daca mai este nevoie se mai adauga pentru a nu se face prea acra sau gretoasa. Se pune la rece si se serveste dupa ce a stat la frigider.
150 g surimi
3 oua
½ cutie de porumb
2 linguri de maioneza
Sucul unei lamai potrivite
Un praf de sare
Putin piper alb
Mod de preparare:
Se pun ouale la fiert in apa cu putina sare pentru aproximativ 5-6 minute. Se pun sub jet de apa rece si se lasa la racit. Se decojesc ouale si se taie cubulete mai mici. Bastoanele de surimi se lasa la dezghetat din timp in frigider. Cand sunt complet dezghetate se taie cuburi potrivite si se amesteca impreuna cu ouale taiate cuburi si boabele de porumb. Se adauga sare, piper, iar maioneza si zeama de lamaie se pun cate putin, se gusta si apoi daca mai este nevoie se mai adauga pentru a nu se face prea acra sau gretoasa. Se pune la rece si se serveste dupa ce a stat la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu