Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 martie 2010

Prajitura chocolate banana cakes







Blat:

112 g ciocolata rupta bucatele 60 g unt1,5 pahare faina 100 g zahar 2 lingurite ness (eu am pus si putin cappuccino)2 lingurite praf de coptun praf de sare 250 ml iaurt1-2 banane medii pasate2 oua Glazura:100 ml frisca lichida112 g ciocolata rupta bucateleTopim untul si ciocolata.Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, bananele pasate, ouale si se mixeaza putin. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.Se toarna aluatul intr-o tava (20/30cm) tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute. Se verifica daca e gata cu o scobitoare. Pentru glazura se infierbanta frisca pana aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste pana la temperatura camerei si toarna pe prajitura. Se da la rece pentru o ora. Eu am ornat-o cu banane si fistic nesarat.

Niciun comentariu: