Pentru rulou:
150 g piept de pui
10 g cascaval
20 g sunca
Cateva ciupercute
Sare
Piper
2 oua
Pentru garnitura de ciuperci:
500 g ciuperci champignon proaspete
70 g unt
Sare
Piper
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui, se sterge cu un prosop uscat si se condimenteaza putin cu sare si piper. Se pune intr-o punguta curata si se bate putin. Se aseaza cate o felie de sunca subtire, cascaval si peste ele cateva feliute de ciuperci spalate. Se strang rulourile si se prind cu scobitori. Se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins. Ciupercile se spala si se scurg bine. Se taie felii subtiri cu tot cu codita. Se topeste untul in tigaie si se adauga ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa scada din zeama. Aceasta garnitura este o nebunie pentru mine.
150 g piept de pui
10 g cascaval
20 g sunca
Cateva ciupercute
Sare
Piper
2 oua
Pentru garnitura de ciuperci:
500 g ciuperci champignon proaspete
70 g unt
Sare
Piper
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui, se sterge cu un prosop uscat si se condimenteaza putin cu sare si piper. Se pune intr-o punguta curata si se bate putin. Se aseaza cate o felie de sunca subtire, cascaval si peste ele cateva feliute de ciuperci spalate. Se strang rulourile si se prind cu scobitori. Se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins. Ciupercile se spala si se scurg bine. Se taie felii subtiri cu tot cu codita. Se topeste untul in tigaie si se adauga ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa scada din zeama. Aceasta garnitura este o nebunie pentru mine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu