Faceți căutări pe acest blog

duminică, 21 martie 2010

Supa de curcan






Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de preparare 2 ore
Complexitate medie
Ingrediente:

carne de curcan piept, pulpe sau tacimuri
o ceapa zdravana
4 morcovi
1 buc. pastirnac
1 buc telina mai mica
2 buc cartofi
2 buc radacina de patrunjel
1/4 lingurita piper
vegeta
patrunjel verde
1 cub concentratMod de preparare:

Carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica, se fierbe la foc mic, se spumeaza. Dupa ce a disparut spuma complet, se adauga zarzavatul curatat si spalat morcovii se taie felii sau bucati mai mari la fel si patrunjelul, pastirnacul, cartoful si telina si se adauga condimente. Eu le-am taiat cu aparatul de forme pentru un aspect placut. Am Pentru reusita se fierbe la foc mic pentru a iesi limpede. Carnea de curcan fierbe mai greu asa ca necesita mai mult timp. Dupa fierbere se strecoara prin tifon si se fierb taitei sau galustele la foc domol.Se serveste cu patrunjel verde.

Niciun comentariu: