Tartine cu somon
125 grame somon afumat
50 grame margarina delma la temperatura camerei
75 grame smantana
1 lingura marar tocat
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana . De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus) Se da la frigider cateva ore.Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.
50 grame margarina delma la temperatura camerei
75 grame smantana
1 lingura marar tocat
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana . De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus) Se da la frigider cateva ore.Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu