Ingrediente pentru 12 portii.
Blat: 2 oua, 1 praf de sare, 60 gr zahar, 50 gr faina.
Crema: 1 lamaie, 1 lingura zahar pudra, 125 gr mascarpone sau branza de vaci, 60 ml frisca
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul bine. Se bat albusurile spuma cu sare. Se freaca galbenusurile cu zahar si 2 linguri de apa fierbinte (fiarta inainte) pana se obtine o crema. Se incorporeaza cate putin faina si spuma de albusuri. Se pune hartie de copt intr-o tava mai mica decat cea de aragaz adaugati coca si coaceti-o 10 minute la foc mic. Se scoate blatul si se rastoarna pe un prosop curat.. Stropiti hartia cu apa rece si indepartati-o. Rulati blatul si lasati-l sa se raceasca. Se spala lamaia cu apa fierbinte si se sterge. Se rade coaja lamaiei si i se stoarce sucul. Amestecati-le cu branza . Se bate frisca si se adauga la branza. Se desface rulada si se pune crema de branza nivelandu-se usor. Se ruleaza blatul . Se presara zahar pudra si se orneaza cu lime si frunzulite.
Cealalta rulada este din acelasi blat umpluta cu crema de ciocolata fineti.
Cealalta rulada este din acelasi blat umpluta cu crema de ciocolata fineti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu