Ingrendiente pentru blat:
80 g zahar140 g unt280 g faina2 plicuri zahar vaniliat2 oua
Umplutura:
750 g branza de vaci200g zahar3 oua70 ml ulei500 ml lapte1 1/2 plic budinca de vanilie coaja rasa de la o lamaie1 mana de stafide
Se lasa untul la temperatura camerei si apoi se freaca cu zaharul. Se adauga celelalte ingrediente, se inveleste cu o folie si se lasa la rece 1 ora. Intindem doua foi de aluat si una o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem cca 7 minute. Intre timp amestecam toate ingrendientele pentru crema timp de cateva minute . Va rezulta o compozitie fluida care o turnam peste blatul copt. Bagam tarta la cuptor pentru 30 de minute. Punem apoi cea de-a doua foaie deasupra si mai dam la cuptor pentru 45 minute la fic mic Lasam in forma pana se raceste. Eu am facut si diverse forme din aluat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu