Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 martie 2010

Prajitura Ana





Blatul:

-6 oua
-6 linguri zahar
-1 plic creme ole

Crema:

-1 ciocolata de 100 g amaruie
-300 ml frisca lichida
-inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)

Se bat albusurile bat apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus si se freaca dupa fiecare. La sfarsit punem plicul de cioco creme ole si mai amestecam cu mixerul 15 secunde.Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.Se rupe ciocolata in frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata. Se da la rece la frigider 24 ore sau mai putin. Ea trebuie sa fie tare. Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca, adica 300 ml, pe rand. Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.Peste blatul racit se pune spuma asta ganache.

Niciun comentariu: